triangle-right

Digitale boekhouding

Klaar voor de digitalisatie?


Cobofisk
is een toonaangevend boekhoudkantoor en voortrekker in België op het gebied van online en digitaal boekhouden. Dankzij onze digitale dienstverlening nemen wij jouw volledige boekhouding onder handen, zodat je je kunt focussen op de toekomst van jouw onderneming. Met meer dan 35 jaar ervaring en ons uitgebreid netwerk zijn wij een betrouwbare partner voor boekhoudkundig-, fiscaal-, en ondernemersadvies.

Dagelijks volgt ons enthousiaste team jouw administratie op, waardoor je op tijd kunt bijsturen waar nodig. We behandelen jouw dossier met de combinatie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons doel is om jou te informeren, te adviseren en zorg te dragen voor elke vraag. We gaan graag het gesprek met je aan en streven naar een proactieve samenwerking.

Onze klanten

vital
idinno
lunchGanrden
lunchGarden (copy)

Onze partners

Twintax
Silverfin
Afas software
EXact
Winstadvies

Winstadvies

Vertrekkende vanuit een diepere zoektocht naar jouw missie (waarom doe je wat je doet?) en jouw visie (waar ga je heen?), proberen we samen duidelijk te definiëren in wat je anders wil zijn dan jouw concullega’s.

Financieel advies

Financieel advies

Sta jij voor een grote beslissing als ondernemer? Zulke ingrijpende gebeurtenissen zijn altijd spannend, zeker als je de financiële impact moeilijk kan voorspellen.

Juridisch advies

Juridisch advies

Onze experts juridisch advies voor ondernemingen zorgen dat je met een gerust gemoed knopen kan doorhakken. Je krijgt juridisch onderbouwd advies op maat waardoor je de haalbaarheid van veranderingen of beslissingen accuraat kan inschatten.