triangle-right

De Maatwerker, gespecialiseerd in binnenhuisinrichting

De Maatwerker, gespecialiseerd in binnenhuisinrichting

De Maatwerker

De Maatwerker, al jaren trouwe Cobofisk klant, is gestart als eenmanszaak. De onderneming is gespecialiseerd in binnenhuisinrichting. Er staat een heel doordachte zaakvoerder aan het roer, die altijd openstaat voor nieuwe opportuniteiten. Ondertussen is De Maatwerker in minder dan 10 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 20 medewerkers en heel wat naamsbekendheid.

De Maatwerker, gespecialiseerd in binnenhuisinrichting

Hun uitdaging? Als groeiend en dynamisch bedrijf nieuwe manieren ontdekken om een efficiënte administratie te bevorderen. Want bij een snelle groei komt er natuurlijk heel wat kijken!

Wat heeft Cobofisk voor hen betekend:
Wij hebben De Maatwerker begeleid naar een volledig digitale administratie die veel vlotter verloopt, wat optimale tijdswinst betekent.

Een bedrijf dat groeit, breidt op termijn natuurlijk uit met meerdere vestigingen. Een nieuw gebouw is echter een hele investering. Samen met Nick van De Maatwerker zijn we aan de slag gegaan om de ideale vestiging te vinden. Hiervoor hebben we allereerst bepaald welke gebieden strategisch een goede ligging hebben, te kijken welk budget er vrij gemaakt kon worden en zo zijn we samen op zoek gegaan naar het ideale pand.