triangle-right

Onze expertises

Digitale boekhouding

Digitale boekhouding

Cobofisk is een toonaangevend boekhoudkantoor en voortrekker in België in online en digitaal boekhouden. Hierdoor spelen we veel korter op de bal en besparen we tijd. Tijd die je kan gebruiken voor het uitbouwen van je ondernemen.

Winstadvies

Winstadvies

Vertrekkende vanuit een diepere zoektocht naar jouw missie (waarom doe je wat je doet?) en jouw visie (waar ga je heen?), proberen we samen duidelijk te definiëren in wat je anders wil zijn dan jouw concullega’s.

image
Financieel advies

Financieel advies

Sta jij voor een grote beslissing als ondernemer? Zulke ingrijpende gebeurtenissen zijn altijd spannend, zeker als je de financiële impact moeilijk kan voorspellen.

Juridisch advies

Juridisch advies

Onze experts juridisch advies voor ondernemingen zorgen dat je met een gerust gemoed knopen kan doorhakken. Je krijgt juridisch onderbouwd advies op maat waardoor je de haalbaarheid van veranderingen of beslissingen accuraat kan inschatten.

Fusies en overnames

Fusies en overnames

Ervaren begeleidende partij voor fusies en overnames. Of u nu op zoek bent naar begeleiding in het overnemen of overlaten van uw activiteit of vennootschap, één ding staat vast: u wil zekerheid over uw transactie en de onderneming verwerven of overlaten aan een correcte partij.